onsdag 23 oktober 2013

Grön Onsdag och United in Green.


Det är inte bara grön onsdag hos Vacker & Underbar, utan det är grönt hela veckan för att uppmärksamma depressioner. Jag kommer nog bara vara med idag men bra initiativ!

Äntligen har jag fått mitt paket från Cherryculture.com. Jag beställde i slutet av september då dom hade 40% på allt :P Nu kom det! 

Så idag så visar jag första lacket från USA. NYX Girls Nail Polish - Enchanted Forest. Det såg jättefint ut i flaskan och på olika swatches när jag kikade runt innan jag beställde det, men nu när jag skulle måla det på naglarna, så var det lite av en besvikelse. Tänkte från början att jag skulle endast ha det lacket på naglarna, men då skulle jag behövs ca 7-8 lager för att det överhuvudtaget skulle synas. Så då lade jag det över Isadora - Paradise Green så det skulle bli lite mer effekt. 

Glittret ser som sagt jättevackert ut i flaskan, massor av ljusgröna paljetter i olika storlekar och former. Det ser verkligen ut som en förtrollad skog. Men på bilderna har jag tre lager! Och som ni ser så är det väldigt spritt och svårt att få dom stora paljetterna på naglarna. 


Visst är det fint, men jag som verkligen gillar kraftiga glitterlack, och äntligen hade hittat ett fint grönt, blev besviken. 


11 kommentarer:

 1. Vad trist att det var så glest med glitter! Med tre lager vill man ju ha lite mer av den varan.

  SvaraRadera
 2. Jag vet! Nu måste jag på jakt efter en dupe till denna, men som inte är lika mesig i glittermängd..

  SvaraRadera
 3. Fint. Har det faktisk i min helmer men har inte använt det än, tyvärr är det ju så med många såna här glitterlack att man inte riktigt får ut dom stora....i flaskan e det helt underbart

  SvaraRadera
  Svar
  1. I flaskan är det to die for som sagt men så här mycket fiskande brukar det inte vara..

   Radera
 4. Men va trist resultatet blev med tanke på hur det ser ut i flaskan! Kan inte heller komma på en vettig dupe till den..Eller Oopsie Daises har en som jag har köpt men inte testat ännu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Säg till när du har testat lacket, och om det är en passade dupe.. :)

   Radera
 5. Trist att det blev så glest! Pahlish har många gröna glitterlack, kolla in dem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pahlish alltså? Vart kan man beställa dom billigast?

   Radera