torsdag 24 oktober 2013

China Glaze - Rendezvous with you

Idag visar jag ännu ett lack från min shopping på Ullared. Detta är China Glaze - Rendezvous with you från Autumn Nights kollektionen. Det är ett virrvarr av nyanser, men mestadels brunt, lila och rosa toner. Massor av skimmer som passar mig som handen i handsken. Helt enkelt ett fint skimmerlack. Lätt att måla med som de flesta China Glaze lacken är, två lager räcker alldeles utmärkt.

Jag har verkligen inte många bruntonade lack, men jag gillade verkligen detta! Det ser även helt okey ut på mina nerfilade naglar. Lite ledsen att jag inte kan ha långa naglar längre, men med ett nytt jobb som kräver korta naglar så blir det så här. 


Tycker ni det är snyggt med korta naglar? 

12 kommentarer:

 1. LIte för brunt för mig, men jättefint på dig!

  SvaraRadera
 2. JA! Korta naglar är alltid snyggt!

  SvaraRadera
 3. Detta följde med mig hem oxå, men är änsålänge otestat....snygga naglar! Jag borde ta ner min längd lite nu igen...tar det till helgen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Ja, det är mycket man ska göra på helgen. Dock är jag fortfarande alldeles öm i fingertopparna då jag inte är van att ha korta naglar..

   Radera
 4. Blev ju jätte fint på :) inte hunnit testa det här heller än, ligger lite efter hihi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag trodde jag skulle ligga efter jag med eftersom det är den långa jobbveckan denna vecka men än så länge hinner jag med. Får se till helgen ;)

   Radera