måndag 21 oktober 2013

Blå måndag med China Glaze - Tounge & Chic.

Första blåa måndagen på den nya bloggen! :) Gå in på Nail Me om ni vill vara med och visa era blåa manikyrer!

Jag var på Ullared i förra veckan och trot eller ej, dom hade lack från China Glaze nya kollektion Autumn Nights, så köpte på mig fem st China Glaze till en bra pris. Kanske inte lika billigt som från USA, men iallafall halva priset om man skulle köpa det i butiker i Sverige. 

Så första lacket jag köpte från min "haul" är ur som sagt Autumn Nights kollektionen från China Glaze och den heter Tounge & Chic. Ett riktigt vackert lack, och man ser inte riktigt hur vackert det där i flaskan. Det är en mörk teal med mycket skimmer som har ett djup av lite grönt i vissa ljus. I solljus skimrar det otroligt mycket och i skuggan ser det ut som en helt vanlig mörkblå. Glad att jag fick tag på denna, annars hade det nog hamnat på min önskelista. ;)

Det var t.o.m en fröjd att måla med. Täckte i princip på ett lager, men störd som jag är så är jag ju tvungen att måla två lager. Sista bilden är tagen i skugga, så ni får se skillnaden. Har ni någon ur deras höstkollektion? Känns som om jag måste ha alla om dom är lika bra som denna. Blir dyrt detta..:P7 kommentarer:

 1. Åh, missade denna när jag beställde sist. Riktigt snygg färg:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, missade du denna? Vad synd! Den är skitsnygg!

   Radera
 2. Jag beställde ju hela kollektionen och slutpriset med frakt och allt det där blev ca 600kr alltså samma pris som om man hade köpt alla på Ullared. Fast kan ju kanske vara svårt att hitta alla där. Men helt klart värt det eftersom att full pris här är det dubbla. Blev sugen på att testa mitt, inte gjort det än. Jätte fint

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det fanns ju inte alla därnere såklart, men jag har redan beställt ett gäng lack från USA, så det fick räcka. Visst är det fint?? :)

   Radera
 3. Åh va vackert!!! Varför köpte jag inte detta??????? Jaja.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den där listan växer och växer. Man får nog sluta läsa bloggar :P Den är tokvacker!

   Radera