söndag 5 januari 2014

Grön och rosa nailart

Jag såg att temat hos Lelack denna söndag är resa, men jag tror inte att min nailart passar in där. Eller om man tänker väldigt långsökt kanske. Tänk dig en solig strand i ett varmt land, och du dricker drinkar som är två färgade. Du måste ju resa till denna strand där du kan dricka dessa drinkar :P Jag tror inte som sagt att detta godkänns. Men mest av allt tänker jag på glassen Twister. Isglassen som är snurrad i två färger. Så god! 

Så dagens nailart är någon form av skitlette eller skittle. Alla naglar är olika, så det kanske blir en skittle? Lång, ringfingret och tummen fick bära en vacker gradient och resten helt enkelt rosa och gröna naglar. Lacket jag har använt är China Glaze - I'm with the lifeguard och Love's a beach. Båda två är ju helt underbara färger. Har redan använt halva flaskan. Blir nog att köpa på sig fler. Efter att högerhanden blev klar (jag är vänsterhänt) så kom latmasken i mig, så jag orkade inte svampa den andra handen. Där målade jag bara varannan färg. Fint det också! 

Så här ser vänsterhanden ut. Orkade inte svampa dessa naglar :P

14 kommentarer:

 1. Vilka härliga färger! :D
  tänkte passa på att fråga om det är Röd tisdag varje vecka eller hur det fungerar? För i så fall hade jag tänkt visa up ett rött lack tisdagen som kommer! ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är tänkt att det ska vara röd tisdag varje vecka. Jag struntade i julafton och nyårsafton, av självklara anledningar. :) Vad roligt, det ser jag framemot!
   Tack! :D

   Radera
 2. Åh, twister! (den äkta, hederliga varianten med bara isglass runt om. Finns någon som är blandad isglass/gräddglass och inte i närheten av lika god).
  Kan absolut se en tvåfärgad drink på kritvit sandstrand. Så nog känner jag att din nail art passar in tillsammans med din tankebana.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det ska ju vara originalet såklart! :D En varm sommardag så finns det ingen godare glass! Åh, vad bra att den blev godkänd. Nu vill jag verkligen ha sommar.

   Radera
 3. Jättefin som sagt. Håller med Lela också om att man får lite tankar på twister och innan jag läste det tänkte jag på ett lösviktsgodis (som har grönt och rosa ovanpå i form av typ ett hallon och vitter under), och ja, innan det tänkte jag på vattenmeloner. ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah, jag tror jag vet vilka godisar du menar. :) Vattenmeloner har jag också´tänkt på. Tack.

   Radera
 4. Så fin denna var! Älskar färgerna tillsammans!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket. Det är färger som man kanske inte tänker på ska passa bra ihop. :)

   Radera
 5. Nu snackar vi sommar!!! Åh vad jag längtar ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste ju bryta av den tråkiga gråa vintern lite. :)

   Radera