tisdag 14 januari 2014

Röd tisdag med Isadora - Ancient Ruby

Idag till min röda tisdag så visar jag ett lack från den underbara mellandagsrean. 
 Isadora - Ancient Ruby hittade jag för ynka 19.90!
Lacket ser helt underbart ut i flaskan. Mörkt vinrött med vackert rött, svart och guldigt skimmer. Svårt att beskriva men ni får se bilderna. 
Synd bara att inte hela effekten kom fram när jag sedan målade det på naglarna. Ett tjockt lager lade jag på naglarna. Väldigt välpigmenterad och det fanns ingenting att klaga på när det kom till formulan. 
Som ni ser på sista bilden, så ser man vackert guldskimmer i flaskan men ingenting på naglarna. Tänk vad vackert det hade sett ut om även det syntes!

Vill även ni vara med och visa era röda manikyrer och även nailart, så kan ni länka från er blogg och Instagram (#rödtisdag och #nerdcolours). Lägg till er länk via Inlinkz nedanför här och kolla gärna under dagen på fler röda manikyrer. Världen behöver mera rött!
Kommentera gärna om du är med. Kul att se och höra nya röster. :D

10 kommentarer:

 1. Det här är bara såååå otroligt snyggt. Måste köpa det. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är så glad att jag hittade ett! :)

   Radera
 2. Men jag visar ju rött idag. Hade så bråttom igår när jag förberedde inlägget att jag glömde bort Röd Tisdag. Så, räkna med mig. Ska lägga in en länk till dig i inlägget hos mig också.
  Vi visar ganska lika lack idag förresten. Fint. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vad kul! En stor blogg som läser min lilla blogg. :)vill du att jag lägger till dig i inlinkz?

   Radera
 3. Tycker den var riktigt snygg! Tack för att du la till mig med inlinkz, på jobbet är vissa länkar begränsade (det som uppfattas som gaming t ex, som tydligen dinlinkz gör :D).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsågod. Hur kan man uppfatta Inlinkz som gaming?? :P

   Radera