tisdag 17 december 2013

MILANI Jewel FX Nail Lacquer - Red

Tyvärr till min röda tisdag idag, så har jag bara ett arkivinlägg. Har inte hunnit måla mina naglar röda. Dom är inte ens helröda :P
Skäms på mig, på min egna temadag dessutom. Äsch, det får gå ändå. 

Dagens naglar består av två lack. Det svarta är Nordic Cap of Sweden - NP12 och det röda är ett nyinköpt lack från Cherryculture.com. Jag har länge gått och drömt om att få äga ett lack från detta märke. Vet inte riktigt varför, men jag tror det är för det vackra glittret. Nu har jag äntligen ett MILANI lack!
MILANI Jewel FX Nail Lacquer - Red har jag lagt längst ut på tipparna och lite fallande ner mot nagelbanden. Lacket består av rött glitter i en klar bas. Formulan var tyvärr inget att hurra för. Tjockt och hade väldigt lång torktid. Klumpade sig och det var svårt att få det jämnt. 

Vill ni vara med på min röda tisdag, så kan ni länka hit från er blogg eller Instagram (#rödtisdag och #nerdcolours), lägga till er bild nedanför med Inlinkz. Kommentera gärna ändå om du är med och kom tillbaka för att kolla på mera röda manikyrer. 

14 kommentarer:

 1. Sååååå läckert, gillar svart och rött tillsammans. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir så rockigt på en gång! :)

   Radera
 2. Jag tycker absolut att det är rött nog! :) Lacket du visar upp är ju rött glitter och att visa upp det görs ju bäst på svart bakgrund. Tummen upp.
  Jag är också med idag och kör rött :D

  SvaraRadera
 3. Vilket fantastiskt glitter! Underbar effekt. Jag är också med idag, med rött glitter :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Effekten blev ganska häftig måste jag säga, synd på själva klumparna i glittret bara. Ditt glitter var väldigt fint det med. :)

   Radera
 4. Det där Milani lacket var verkligen underbart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är glad att jag har det i samlingen. :)

   Radera
 5. Supersnyggt! Nästa tisdag får det allt bli rött ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag verkligen att du ska ha. :D

   Radera