tisdag 10 december 2013

Snowy nailart

Idag visar jag en ursöt nailart som jag gjorde imorse. Har verkligen längtat till snön och julen av en enda anledning. Det finns så mycket nailart att göra då! Julklappar, tomtar, granar, renar, snöflingor och massor av olika designs. 

Så tummen, långfingret och pekfingret har en stor snöflinga och pekfingret och lillfingret visar en snöig vinternatt. Jag har även lagt ett lager vitt glitter ovanpå. Color Club - Snowflake (passande namn va?) tyckte jag skulle se vackert ut ovanpå det mörkblåa lacket Priti Polish - Bachelors Buttons. Snöflingorna och snön har jag frihandat med vit akrylfärg. 

Bilderna är tagna i olika ljus denna gång. Utomhus med snö i handen, inomhus i dagsljus och taget i ljusboxen. Tyckte det såg mest effektfullt ut med snön i handen. Lite verklighetstroget så där?

Vad är det ni gillar mest med julen? Förutom chansen att få umgås med familjen såklart. :)

7 kommentarer:

 1. Vilken vacker och vintrig manikyr! :-)
  Förutom att umgås med familjen så är det ledig tid och all god julmat som jag gillar med julen. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! :) Ah. ledig tid. Synd att man jobbar hela julen bara..:/

   Radera
 2. Svar
  1. Julmat och alla juldekorationer som glittrar och glimmar tycker jag bäst om.

   Jag gillar bilden du tagit vid fönstret bäst, den har bäst färgåtergivning. Vad har du för kamera?

   Radera
  2. Tack! Julmaten kunde jag lika gärna vara utan :P Men allt pynt, granar och ljus gillar jag. Alla bilder är tagna med Samsung Galaxy S3. Men oftast vill jag ta korten just vid det fönstret, bäst ljus där. :)

   Radera
 3. Mysstämning som infinner sig när huset är så där lagom juöpyntat, adventsstakarna är uppställda i fönsterna. Brasan är tänd, ljusen brinner och jag får mysa upp mig i soffan med en stor kopp te, lite choklad och pepparkakor och bara lyssna på lite skön julmusik. Det är julstämning för mig:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det där myset i soffan är perfekt! Helst ska det snöa lite vackert utanför också. :)

   Radera